Travparken Servering

Travparken Servering ble etablert i år 2000 og har siden hatt base i Bergen Travparks lokaler i Åsane.

Vi er det som kan kalles en totalleverandør innen selskap og catering. Vi har maten, vi har lokalene og vi har ressursene.

«Vi danderer 5 slag snitter på samme tid som en av kokkene våre står med grilling til en større anledning – på kjøkkenet står den andre kokken og tilbereder indrefilet til et jubileum, mens hovmesteren dekker opp til bryllup» - For det er dette vi gjør!

 

Vi er fleksible og vi er tilpasningsdyktige, vi er kreative – og vi er dyktige. Vår kunnskap og kompetanse vil gi garanti for det lille ekstra som gir den helt spesielle opplevelsen - vår strategi er personlig oppfølgning for å sikre nettopp den og at vi leverer som avtalt!

Vi tør også påstå at vi aldri står i veien for nye utfordringer,

«Kan vi? – Selvfølgelig!».

 

Julebord

Kreative

Opplev forskjellen

Du ordner festen, vi ordner maten.

Vi tilbyr levering av varme og kalde retter, smått og stort, enkelt og avansert! Trenger du tips og råd?

Eller kanskje du vet akkurat hva du vil bli servert?

Vi står klar
for å gi deg matopplevelsen vi alle jakter på!

 

Se ,hør og føl

Begivenheter

Vår lokalitet og våre lokaler gjør oss svært fleksible av hva vi kan tilby. Med ett av Bergens største kjøkken, en restaurant bygget for «bleisure», en pub med alle serveringsrettigheter og øvrige lokaler egnet for både kurs og møter, er Travparken Servering rustet for de fleste anledninger.
Bli bedre kjent med hva vi har å tilby og se gjennom vår samling av de mest populære anledningene som finner sin plass hos oss.

 

Mat

Glede

En av våre satsningsområder er kantinedrift.

Vi setter sammen kantineløsninger som passer enhver bedrifts individuelle behov. Enten din bedrift er stor eller liten, bygger på psykisk eller fysisk arbeid - skal kantinen være et sosialt samlingspunkt. Et sted hvor man får et pust i bakken fra travle dager - påfyll av både sunn og variert mat og litt positiv energi! Det sies at en vellykket kantine kan både senke fravær og øke trivsel – det er det vi jobber for!

 

Bedriftsavtale

For deg

En av våre satsningsområder er drift av kantiner.

Vi setter sammen kantineløsninger som passer enhver bedrifts individuelle behov. Våre kantineansvarlige sørger for menyplanlegging, innkjøp og tilberedning av lunsj, møtemat og overtidsmat. Vi vektlegger personlig kontakt og tett oppfølgning av våre kunder, og sørger med dette for at alle ønsker og krav blir oppfylt som avtalt.

Vi er svært opptatt av at våre kantineansvarlige er ansvarsbevisste, kreative, dyktige og ikke minst serviceinnstilte. Kantinen skal være et sosialt samlingspunkt hvor man får en pust i bakken fra travle dager - påfyll av både sunn og variert mat og litt positiv energi! Det sies at en vellykket kantine kan både senke fravær og øke trivsel – det er det vi jobber for!

COPYRIGHT
Levert av Mint Media AS