Lokaler

Vi er bortskjemte med store, flotte og unike lokaler som kan innlosjere alt fra 10 til 400 gjester. Lokalene våre innbyr til alle typer anledninger – fra konferanser til bryllup, fra blåturer til Galla, fra tidlig morgen til sene kvelder!

Lille VIP
Lite intimt lokale med rom for opptil 25 gjester. Konferanse/møterom eller rom for en liten familiesammenkomst.

 

Store VIP
Kvadratisk lokale med glassvegger og store vindusflater med rom for opptil 50 gjester.  Lokalet har lerret og projektor. Kurs og konferanserom, men egner seg også godt til dåp, konfirmasjon og andre anledninger.

 

Elliot’n Pub
Rektangulært lokale med en intim atmosfære med rom for opptil 100 gjester. Lokalet har egen pub. Perfekt for bryllup, dåp, konfirmasjon, fest, jubileum og andre anledninger.

 

Travkafeén
Stort, lyst og luftig lokale med rom for opptil 60 gjester. Passer for konfirmasjon og dåp.

 

Restauranten
Storslått, unikt og spesielt lokale med rom for opptil 400 gjester. Lokalet er nivådelt på 5 nivåer, hvor oppbygningen minner litt om et auditorium, her er også projektor og opplegg for mikrofon. Lokalet har også bar. Perfekt for bryllup, fest, jubileum, konfirmasjon, kurs og konferanser og andre anledninger.

 

Travkroa
En kro med sin sjarme, lyst og luftig med rom for opptil 40 gjester. Lokalet har eget kjøkken. Passer for barnebursdag, dåp, konfirmasjon og andre anledninger.


 

Store uteområder gjør oss ikke mindre fleksible på hva vi kan tilby – konserter med 20 000 tilskuere, vårmønstring med hundrevis av biler, landstreff med 3000 russ, 5 km løp med 2000 deltagere, monstertruck-show, listen er lang og mulighetene store.

 
COPYRIGHT
Levert av Mint Media AS