Kundearrangement

«Alle bedrifter jobber hver dag for å oppnå og utføre en form for transaksjoner, men like viktig er det å skape relasjoner. Et solid nettverk bygd av solide relasjoner er byggesteinene til ønskelige transaksjoner.»

Skal du skape nye eller pleie de eksisterende relasjonene? Sett av tid, skap rom for relasjonsbygging og planlegg ditt perfekte kundearrangement. Våre lokaler egner seg godt til å sette opp scene om det ønskes, god plass til liveband, ikke minst dansegulv og vi har bar med alle serveringsrettigheter. Om ønskelig er det også plass til stands og display.

La gjestene dine ankomme i gallastil - vi ruller ut den røde løperen for anledningen og kanskje en fotovegg for å kjøre litt V.I.P. stil over det hele.

 

Kontakt oss

Mulighetene er mange – Du bestemmer!

Legg til det lille ekstra til ditt arrangement og skap litt adrenalin – prøv dere som ekte travkusker! Ikke fristet? Vi har også andre aktiviteter les mer.

Har du alt planlagt arrangementet en annen plass, men mangler mat og kanskje bevertning? Vi leverer catering i Bergen & omegn, i tillegg leier vi ut servitører og kokker.

Ikke stuss med å ta kontakt – vi hjelper deg i gang, og gjerne litt til!

*Prisene er inkludert lokale, oppdekking, servitører, kokk, mat, opprydning. Se våre betingelser her.
COPYRIGHT
Levert av Mint Media AS