Konfirmasjon

Konfirmasjonen er begivenheten alle ungdommene venter på. Det skal mimres, tales, nytes & feires - men først planlegges. Velg enkelt og ta oss med på laget, så gjør vi vårt beste for at begivenheten deres blir en dag for minnebøkene.


Skal menyen være av den tradisjonelle, klassiske eller moderne art? Vi hjelper deg med å finne det som passer konfirmantens ønsker best.

Vi har plukket ut våre mest populære retter i en oversiktlig meny. Vi har lokaler for alle typer anledninger, smått eller stort, formelt eller uformelt. Du kan komme til duk og dekket bord, sitt ned og nyt. Eller du selv kan dekke opp etter eget ønske.

Du bestemmer!

Har du alt funnet lokale? Vi leverer der hvor dere er, og om ønskelig kan våre kokker og servitører være behjelpelig med avviklingen av serveringen.

 

Menyen for catering finner du her.

Vi har lang erfaring med selskaper og catering, trenger du inspirasjon og hjelp på veien, ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat, kontakt oss her.

Inspirasjon til Konfirmasjonsmenyen.

Koldtbord kombinert med tapas:

Roastbiff, skinkestek, reker, marinerte kyllingbiter, kjøttboller i salsa, ørretwraps, spekewraps, bacondadler, salat & focaccia (+tilbehør).

Dessert:
Vanilje pannacotta med bringebærcoulis.

Kr 625,- pr person*

*Prisene er inkludert lokale, oppdekking, servitører, kokk, mat, opprydning. Se våre betingelser her.
COPYRIGHT
Levert av Mint Media AS