Kantine

Kantineløsning

 

Vi hjelper deg med å finne løsningen som passer for deg og dine medarbeidere. Har deres bedrift preferanser som vil legge føring for kantinedriften vil vi også legge dette til grunn i løsningen.


Vi hjelper dere med å sette opp:

-Økonomimodell

-Betalingsløsninger, med eller uten kasse (kantine uten kasse er mva-fri).

-Kantineansvarlig

-Serveringsmodell

-Miljøvennlige løsninger

 

Vi er opptatte av at våre kantineansvarlige er ansvarsbevisste, kreative, tilpasningsdyktige og ikke minst serviceinnstilte.
De sørger for menyplanlegging, innkjøp og tilberedning av ulike måltid, i tillegg er hun/han vår representant og din bedrifts tetteste kontakt.


Mobil kantine

Har du hørt om mobil kantine? Det er en løsning for bedrifter som ikke har kjøkken, stor nok plass eller nok ansatte til å kunne drifte en kantine. Det eneste dere trenger er en plass til å sitte ned og nyte lunsjen. Vi lager lunsjen på vårt kjøkken, leverer den til avtalt tid & voila – en mobil kantine!
Du og dine medarbeidere går sammen og blir enig om hva dere foretrekker, enten buffet med et utvalg av pålegg, nystekt brød og ferskt garnityr eller dere vil ha lunsjen ferdig i form av matpakker, salater, wraps eller varmrett. Best av alt? Dere kan kombinere det hele!
Prisene starter på kr 34,- eks mva. pr person/dag.

Ta kontakt - så har du tatt første steg mot en ny hverdag!

Kontakt oss

COPYRIGHT
Levert av Mint Media AS