Bryllup

Bryllup er en av livets største begivenheter og kanskje den beste unnskyldningen for å virkelig skjemme bort dere selv - med staselige tilstelninger, vakre bekledninger og ikke minst et kongelig måltid. Minner skal skapes, og de fleste kommer fra timene som tilbringes sammen med gjestene rundt bryllupsbordet. Her skal prat, taler, latter, kjærlighet og praktfull mat nytes. God mat er en viktig bidragsyter til de gode minnene – og disse minnene vil vi være med

å skape.
La oss være med på laget, vi hjelper dere å sette sammen deres kongelige måltid, enten det skal være en tradisjonsrik 3-retters, fingermat som tapas eller den sommerlige varianten, grilling. Vi har plukket ut våre mest populære retter i en oversiktlig meny hvor dere kan bli inspirert til deres bryllupsmeny.

Våre lokaler egner seg godt til bryllup, stort eller lite, formelt eller uformelt. Lokalene har god plass til liveband, god danseplass, plass til scene, og bar med alle serveringsrettigheter. Du kan komme til duk og dekket bord – sitt ned og nyt. Eller du selv kan dekke opp etter eget ønske – du bestemmer!

Kom gjerne innom for visning – kontakt oss her.

Har du alt funnet lokale? Vi leverer der hvor dere er, og om ønskelig kan våre kokker og servitører være behjelpelig med avviklingen av serveringen. Meny for catering finner du her.

Vi har lang erfaring med selskap og catering, trenger du inspirasjon og hjelp på veien til ditt perfekte bryllup,

ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat, kontakt oss her.

Inspirasjon til Bryllupsmenyen

Forrett:
Kanapé med spekeskinke,

melon

&

mangosalsa.

Hovedrett:
Langtidsstekt indrefilet av kalv

med bakte rotgrønnsaker,

sopp & løk,

rødbetepuré, marinerte amadinepoteter & fløtesaus.

Dessert:
Karamellkurv med sitronsorbet,

friske bær,frukter

&

bringebærcoulis.

Kr 739,- pr person*

*Prisene er inkludert lokale, oppdekking, servitører, kokk, mat, opprydning. Se våre betingelser her.
COPYRIGHT
Levert av Mint Media AS